Jouw voordeel als Partner

Als Partner van RentPartners heb je verschillende (financiële) voordelen. Natuurlijk, je betaalt lidmaatschap, maar hier krijg je veel voor terug.

Wij volgen de ontwikkelingen in de autoverhuurbranche op de voet. Met onze kennis en expertise zorgen wij enerzijds voor scherpe tarieven en anderzijds voor de beste voorwaarden. Wij organiseren de basiscondities met importeurs en leveranciers, zodat we gezamenlijk voordeel hebben. Hierbij als kernwaarde flexibiliteit, deze is essentieel voor een gezonde bedrijfsvoering.

Als verhuur- of leasebedrijf rijden jouw voertuigen bij een breed publiek. Bij het inzetten van een huurauto loop je het risico dat het voertuig niet op de juiste wijze wordt gebruikt. Denk hierbij aan extreem rijgedrag, verduistering, extreem aantal kilometers of het niet uitvoeren van onderhoud enzovoort. Door het voertuig te voorzien van het juiste track en trace systeem kun je risico’s beperken en waar nodig op tijd ingrijpen.

De wereld van verzekeren en schadeherstel verandert enorm. Kosten van wettelijke aansprakelijkheid en schadeherstel stijgen en daardoor stijgen de verzekeringspremies. Fleetowners staan inmiddels voor behoorlijke verzekeringsuitdagingen of ze verzekerd kunnen blijven en als dit kan tegen welke premie. Veel ondernemers in de verhuur- en shortleasebranche hebben moeite om hun verzekeringen goed te regelen met verzekeraars. Verzekerbaarheid is een belangrijk thema. Wij kijken graag samen met jou om je wagenpark op de best mogelijke manier verzekerd te houden.

Kennis is macht, maar delen is kracht. Wij zijn specialisten op het gebied van verhuur en shortlease. Maar wij hebben zeker niet alle wijsheid in pacht. Wij hechten daarom veel waarde aan het delen van kennis en inzichten met onze partners. Zo houden we elkaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche en zijn we alert op de valkuilen die er zijn. Hiervoor gaan we regelmatig bij onze Partners op bezoek, hebben we contact op afstand of organiseren wij bijeenkomsten.

Onze Partners verdienen de beste deal. Deze organiseren wij graag voor jou. Wij vergelijken zoveel mogelijk aanbieders bij het vinden van de juiste deal. Door bij aanschaf de krachten te bundelen, behalen we het maximale resultaat of het nu gaat om één of meerdere auto’s. 


Meer weten?

Neem gerust contact op met Britt Vaanholt